donderdag 28 december 2017

Koken met Sandra Bekkari

Koken met Sandra Bekkari
https://koken.vtm.be/recept/eendenborstfilet-met-butternutsalade-en-geroosterde-groenten-van-sandra-bekkari


Begin november mochten wij samen met Sandra Bekkari haar feestmenu voorbereiden voor de feestdagen!
Je kent Sandra misschien al van haar mooie en informatieve boeken ' nooit meer diƫten' of van haar programma op VTM koken, zo niet pols dan zeker eens bij je mama of vriendinnen ;).

Je kan het menu vinden als je klikt op de bovenstaande link,
en is zelfs haalbaar voor de allergrootste keuken klunzen.

Voorgerecht: Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette
-Een heel makkelijk hapje alleen even in het oog houden als het in de oven staan ;)


Hoofdgerecht: Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten
-Er staan en super lekker receptje voor de saus bij die ook bij andere wild gerechten past TO DIE FOR!









 Nagerecht: Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit
-Oh zo makkelijk maar ook Oh zo lekker en niet te vergeten gezond.

Liefs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten